Kenneth Sand

Kenneth Sand er en murermester fra Aalborg, der specialiserer sig i flisearbejder og badeværelser. Han er vurderet til at være Aalborgs bedste murermester, og han har et bredt klientel.
Hans voksende forretning havde brug for en professionel, responsiv hjemmeside, der kunne afspejle ham og hans arbejde, og det var det, han fik af AS designs. Hjemmesiden er specielt designet til Kenneth og den er selvfølgelig responsiv, der betyder at den virker på alle telefoner og tablets.

Designet bag hjemmesiden er baseret på et ønske om at skære igennem og fremstå som professionel og bevidst om sin visuelle identitet. Siden signalerer alle disse ting, og Kenneth nyder godt af den øgede opmærksomhed omkring ham!

Gå til web

Jeg har brugt Anders Søbye (AS designs) til at lave min hjemmeside. Det har fungeret upåklageligt!! Fra jeg fik kontakt med ham gik vi i gang med at udveklse ideer. Han er god til at tage hensyn til kundens ønsker og får hurtigt rettet de ting der skal ændres. Vi kom sammen frem til en perfekt og simpel løsning til mit murer firma.

Kan trygt anbefale Anders til andre firmaer der vil have en moderne og mobil venlig hjemmeside.

Tak for god service!!!

Kenneth SandMurermester