CO2LIGHT

Web DesignGrafisk Design

CO2LIGHT kom til AS designs med en ønske om en komplet, sammenhængende visuel identitet.

CO2LIGHT er en sværtvægter indenfor LED belysning, og de havde brug for en hjemmeside, der kunne vise deres visuelle identitet på en overskuelig vis. Siden er i stand til både at tiltrække nye kunder, såvel som at virke som opslagsværk for nuværende. Den er desuden delt op i dansk og engelsk, da CO2LIGHT arbejder nationalt og internationalt.

Udover vedligeholdelse af CO2LIGHTs hjemmeside, står AS designs for design af alle tryksager. Kataloger bliver dermed integreret komplet på hjemmesiden, sammen med diverse andre, lignende, tryksager.

Gå til web

 

]CO2LIGHT er en stor spiller inden for LED belysning, og de er producent og forhandler af en lang række produkter. Et sådant, stort arrangement kræver velbyggede, overskuelige kataloger, der også er visuelt indbydende for kunden, og en sammenhængende visuel identitet.

AS designs gav dem et produktkatalog, de kunne være stolte af, og som yderligere definerede deres visuelle identitet. Kataloget bar præg af, at være simpelt, visuelt appetitligt og overskueligt.
Udover deres katalog har AS designs ydermere leveret visitkort, skilte, diverse one pagers og casebeskrivelser.Pletskud efter pletskud. AS designs er et kompetent og kvalitetsbevidst firma, der løser alle vores opgaver professionelt og effektivt. De så lyset, og designede en visuel identitet, vi er stolte af! Vi giver AS designs vores varmeste anbefalinger.

Carsten TilmCEOCO2LIGHT