Citater & Plakater

Web DesignGrafisk Design

Citater & Plakater er et nystartet plakatfirma fra Aalborg, der specialiserer sig i moderne kunst til private hjem. Firmaet havde brug for en webshop og nyt logo, og AS designs gav dem den visuelle identitet, de havde brug for.

Deres web shop skulle være simpel og overskuelig for kunderne, således at det er nemt at finde det, de leder efter med det samme. Den skulle dog også være simpel for firmaet, således at de kan fokusere på at lave deres kunst, istedet for at bruge al deres tid på at administrere webshoppen. AS designs designede den unikke webshop til butikkens behov, og opsatte et simpelt men kraftfuldt CMS system, hvori butikken kan styre både hjemmesiden, varelager, betaling og meget mere ét sted på én gang. Nu har de mere tid til at lave kunsten, der er blevet langt mere tilgængelig.

Gå til web

 

Udover deres nye webshop, havde Citater & Plakater også brug for en helt ny visuel identitet, der passede med deres nye webshop. AS designs designede deres nye logo, der både signalerer deres moderne stil, og binder denne sammen med hele konceptet bag firmaet. Efter de nye logo var designet, havde firmaet ydermere brug for visitkort, der går hånd i hånd med både logo og den nye side. AS designs lavede visitkort der var meget visuelt indbydende, og som havde mulighed for et personligt touch af hver medarbejderne.

Ejerne af Citater & Plakater havde en meget klar sans for design og stil, og AS designs tog deres input til sig, og designede løsninger, der gjorde alle parter stole og tilfredse.