by LOUi

Web DesignGrafisk Design

by LOUi er en børnetøjsbutik i Aabybro, der i mange år er gået under navnet “Tøj Til Os”. Butikken ville have en ny visuel identitet, og skiftede dermed navn til by LOUi. Hos AS designs fik de en helt ny identitet med ny webshop, der er synkroniseret med deres fysiske varelager. De skal dermed ikke bruge mere tid end nødvendigt på webshoppen, og kan fokusere på kunderne.

Deres webshop er brugervenlig, designmæssigt appetitvækkende og meget brugervenlig for kunderne. Webshoppen er meget funktionel, og den følger alle regler fra kortudbydere og lignende. Og den er selvfølgelig fuldt responsiv og Googleoptimeret.

AS designs arbejdede tæt sammen med butikken igennem hele forløbet, således at de fik præcis den butik de altid har drømt om.

Gå til web

 

Udover deres nye webshop, havde by LOUi også brug for flere specielle print. AS designs har designet alle deres ting, således at deres visuelle identitet er sammenhængende over hele linjen. Først var det vigtigt, at butikken fik et ny logo, der reflekterede både deres produkters stil, samt den retning de gerne ville tage butikken i efter navneskiftet. Logoet skulle være en repræsentant for det nye koncept.

Efter logoet var på plads, skulle der laves grafik til butikkens vinduepaneler der vender ud imod en gågade. Der blev valgt en meget simpel og indbydende grafik, hvor butikkens logo og minimalistiske stil blev fremhævet. Desuden skulle der selvfølgelig designes poser, visitkort, rabatmærker og en annonce til diverse aviser og magasiner.